• Op welke wijze kan ik mijn betaling voldoen? Bij voorkeur betaalt u via PayPal. Dit is een snelle, makkelijke en veilige manier van online betalen. Uw betaling wordt via PayPal direct ontvangen en loopt dus geen vertraging op zoals bij bankoverschrijvingen vaak het geval is.
 • Kan ik ook op een andere wijze betalen dan via PayPal? Ja, dat kan, kiest u in dat geval als betaaloptie "Vooruitbetaling" bij het bestellen. Zodra uw bestelling is ontvangen, krijgt u van ons een berichtje met daarin onze bankgegevens.
 • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? Uw bestelling wordt direct verzonden zodra uw betaling is ontvangen. Via PayPal wordt uw betaling direct ontvangen zonder vertraging en uw bestelling wordt dan ook direct verzonden. Bij bankoverschrijvingen kan het wat langer duren voordat uw betaling bij ons binnen is.
 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb ontvangen? Wanneer u een bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur heeft geplaatst en betaald dan zal het diezelfde dag nog worden verzonden. Vaak heeft u uw bestelling dan al de volgende werkdag in huis, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen.
 • Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik heb hiervan geen ontvangstbevestiging ontvangen? Wij versturen altijd een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Indien dit niet in uw reguliere inbox is verschenen, is dit waarschijnlijk in uw spambox terecht gekomen. Kijkt u deze voor de zekerheid dan ook even na.
 • Ik heb 3 dagen geleden besteld maar mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Hoe kan dat? Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen uw bestelling te bezorgen en dit lukt ook in de meeste gevallen. Uw bestelling wordt verzonden door PostNL en hier kan in uitzonderlijke gevallen wel eens iets mis gaan. Mocht het langer duren dan 5 werkdagen, neem dan contact met ons op.
 • Ik woon in België, hoe kan ik betalen? Wanneer u vanuit België bestelt, kunt u gewoon via PayPal betalen. Als u niet via PayPal wilt of kunt betalen, stuurt u ons dan even een berichtje en wij zullen u een alternatieve betalingsmethode aanbieden.
 • Wordt mijn bestelling discreet verzonden en staat er geen afzender op mijn pakket? Alle bestellingen worden discreet verzonden zonder afzender of reclame. Op de doos of envelop staan alleen uw adresgegevens.
 • Heb ik een voorschrift van mijn arts nodig om een bestelling te kunnen plaatsen? Nee, iedereen kan bij ons bestellen zonder voorschrift. Leest u vóór gebruik echter wel altijd de bijsluiter goed door en raadpleeg, indien nodig, vooraf uw arts.
 • Hoe weet ik zeker dat ik bij jullie originele Kamagra koop? Wij kopen onze producten in via een betrouwbaar, farmaceutisch bedrijf. Op de verpakking van het product vindt u de informatie hiervan, zodat u zeker weet dat u geen namaak in handen heeft.
 • Waarom is er geen bijsluiter toegevoegd aan mijn bestelling? De bijsluiter van het product staat op onze website vermeld. Dit hebben wij gedaan om de kosten te drukken zodat wij bestellingen gratis kunnen blijven verzenden.
 • Betaal ik verzendkosten? Nee, bij ons betaalt u voor standaard bezorging nooit verzendkosten, ook niet als u vanuit België of Duitsland bestelt.
 • Wat gebeurt er met mijn bestelling wanneer ik niet thuis ben overdag? Brievenbuspost zal via de brievenbus aan u worden bezorgd, hiervoor hoeft u niet thuis te blijven.
 • Ik heb mijn bestelling gekregen, echter is de verpakking beschadigd. Wat moet ik doen? Zolang de producten zelf niet zijn beschadigd, kunt u deze gewoon nog gebruiken. Wanneer er bijvoorbeeld pillen zijn verpletterd, neemt u dan contact met ons op.
 • Ik heb op zaterdag besteld, maar zondag en maandag nog steeds niets in huis. Waarom niet? Bestellingen die op zaterdag zijn geplaatst en betaald, worden dinsdag aan u aangeboden. PostNL bezorgt alleen van dinsdag t/m zaterdag aan particulieren.
 • Is het ook mogelijk dat ik mijn bestelling ophaal bij jullie? Ja, dat is mogelijk. Indien u dit wilt doen, neem dan even contact met ons op via info@kamagra4pleasure.nl en wij zullen u van de juiste contactgegevens voorzien.
 • Kan ik een track & trace code krijgen zodat ik mijn bestelling kan volgen? Wij bezorgen gratis op al onze standaard leveringen via PostNL, oftewel gewone brievenbuspost. Indien u een levering met track & trace wenst dan zijn de kosten daarvan wel voor uw rekening.