• Anonieme betaalopties: Giftcard PayPal
  • Whatsapp service +31616244410
  • Afhalen regio Zuid Holland
  • Diazepam Zoplicone Xanax en meer!
  • *Veilig *Discreet *Betrouwbaar
  • Anonieme betaalopties: Giftcard PayPal
  • Whatsapp service +31616244410
  • Afhalen regio Zuid Holland
  • Diazepam Zoplicone Xanax en meer!
  • *Veilig *Discreet *Betrouwbaar

Oral Jelly 100mg Kamagra vloeibaar (volume-1 !) *3 doosjes (21 sachets)

€ 69,95
-14%
€ 59,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Kamagra Oral Jelly (Sildenafil Citrate 100mg) is een populaire, succesvolle en algemeen aanvaarde behandeling voor erectiestoornissen. In tegenstelling tot moeilijk te slikken tabletten, kunnen zakjes Kamagra Oral Jelly eenvoudig op een lepel worden uitgeperst en gemakkelijk worden ingeslikt.

Kamagra Oral Jelly wordt snel opgenomen in het lichaam en mannen melden snellere responstijden vanaf 20 minuten. De effectieve werkingsstijd van Kamagra Oral Jelly is 4 - 6 uur.

Het actieve bestanddeel van Kamagra Oral Jelly is Sildenafil Citraat. Het behoort tot de PDE-5 familie van vaatverwijders. Deze geneesmiddelen werken door het verwijden van de bloedvaten in het lichaam, met name rond het genitale gebied. Dit laat op zijn beurt een sterkere doorbloeding toe om een erectie mogelijk te maken. Sildenafil Citraat is nu een van de standaardbehandelingen voor erectiestoornissen.

Kamagra Oral Jelly is geen afrodisiacum en stimulatie zal nodig zijn om een erectie te ontwikkelen.

Kamagra Oral Jelly wordt geleverd in verschillende smaken en hoeveelheden, waaronder munt, chocolade, banaan, sinaasappel, mango, aardbei, ananas en vanille. In elke bestelling wordt een selectie van gemengde smaken verzonden.


Oral jelly bestellen? Wij hebben voor u Kamagra Jelly gel.

Hoort u ook tot de mannen die liever geen tabletten slikken? Dan is Kamagra Jelly gel de juiste vorm voor u. Om Kamagra Jelly gel te kunnen innemen, dient u het alleen uit de verpakking te halen en op een lepel uit te persen.

Met Kamagra Jelly gel zijn veel minder bijwerkingen verbonden dan met de vorm van tabletten en heeft ook een snellere werking. Sildenafil wordt in deze vorm sneller in uw bloed opgenomen. De prijs van Kamagra Jelly gel is echter hoger dan bij tabletten. Dit is veroorzaakt door de hogere kosten van producering en levering.

Gebruik van Kamagra Jelly

Neem Kamagra Jelly gel altijd met een glas water in. Het is onwenselijk om dit geneesmiddel na of voor consumptie van stevige en vette gerechten in te nemen. Ook alcohol vermindert het effect van dit geneesmiddel.