Kamagra 100mg --- 100 blisters (400 tabletten)

Productnr.: 1010[1]

€ 299,00
-11%
€ 265,00
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

(2x de hoeveelheid zoals op de 2e getoonde foto!)


Kamagra 100mg is de meest populaire, succesvolle en algemeen aanvaarde behandeling voor erectiestoornissen. Kamagra wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnorm om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen. Patiënten die Kamagra (Sildenafil Citraat) gebruiken, melden regelmatig dat de geslachtsgemeenschap succesvol is en blijven over het algemeen de behandeling gebruiken. De effectieve werkingsstijd van Kamagra (Sildenafil Citraat) is 4 - 6 uur.

Het actieve bestanddeel van Kamagra is Sildenafil Citraat. Het behoort tot de PDE-5 familie van vaatverwijders. Deze geneesmiddelen werken door het verwijden van de bloedvaten in het lichaam, met name rond het genitale gebied. Dit zorgt voor een sterkere doorbloeding om een erectie mogelijk te maken. Sildenafil Citraat is nu een van de standaardbehandelingen voor erectiestoornissen.

Kamagra (Sildenafil Citraat) is geen afrodisiacum en stimulatie zal nodig zijn om een erectie te ontwikkelen.

Kamagra pillen bevatten 100 mg Sildenafil Citrat. Het is dezelfde werkzame stof in dezelfde hoeveelheid als bij de bekende blauwe pil. De verdraagzaamheid van het lichaam is bij dit geneesmiddel gewoonlijk heel goed. Kamagra 100 mg werd herhaaldelijk getest en door duizenden mannen gebruikt.

Tegenaanwijzingen (contra-indicaties)

Mannen die al op stikstof gebaseerde geneesmiddelen innemen, dienen dit product niet te gebruiken. Als u niet zeker weet, of u zulke geneesmiddelen inneemt, raadpleeg in elk geval uw arts.

Kamagra 100 mg mag niet door mannen met ernstige hart- en vaataandoeningen, hoge of lage bloeddruk of problemen met stolling van bloed worden gebruikt! Wij raden alle patiënten met hart- en vaataandoeningen aan om hun arts te raadplegen.

U mag ook geen Kamagra 100 mg innemen als u allergie hebt voor Sildenafil of voor soortgelijke medicatie.

Mogelijke bijwerkingen

Zoals bij andere erectiemiddelen kan ook het gebruik van Kamagra 100 mg met bijwerkingen verbonden zijn. Zij komen echter bij het juiste gebruik van dit geneesmiddel heel weinig voor.